Građanska inicijativa „Živjeti i sa oštećenjem sluha“

U sklopu građanske inicijative pod nazivom “Živjeti i sa oštećenjem sluha” odobrene od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva iz Pule po sistemu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na prigodnoj svečanosti uz nazočnost velikog broja uzvanika , otvorene nove prostorije koje je Grad Pula na deset godina, bez plaćanja najamnine, dodijelio Udruzi djece i mladih oštećena sluha Istre u Radićevoj 8 u Puli.

Uz prigodni program i nastup učenika 5.b razreda OŠ Monte Zaro koji su izveli pjesme na znakovnom jeziku, zahvalili smo se svima koji su na bilo kakav način pomogli i svojim doprinosom, bilo to materijalno ili fizički, sudjelovali u uređenju i opremanju dobivenih prostorija. Tako smo se zahvalili i uručili zahvalnice Gradu Puli, Zakladi za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva, Calucem d.o.o. Pula, Microton d.o.o. Zagreb – Poslovnica Pula, Grota Pula, Pandža d.o.o. Pula, Bifix d.o.o. Buje i drugi… Nakon službenog dijela uslijedila je zakuska i rezanje velike torte sa našim logom, znakom prepoznatljivosti udruge na opće zadovoljstvo prisutnih.

 

 

Nađi nas na FacebookuWholesale Replica Jerseys Jerseys Free Shipping Paypal Best Jerseys Wholesale Wholesale NBA Jerseys Knockoff Jerseys Wholesale Cheapest Jerseys Wholesale Reebok NCAA Replica Jerseys