Likovno-kreativna radionica deqoupage na kamenu

U prostorijama Udruge u Radićevoj 8 održana je likovna radionica decoupage tehnike na kamenu. Putem radionice želja je bila  senzibilizirati javnost o potrebama i mogućnostima djece i mladih oštećena sluha sa područja Istarske županije, te samim time pokazati čujućoj zajednici da i osobe oštećena sluha bez obzira na svoju vrstu hendikepa imaju maštu, kreativnost i želju da aktivno sudjeluju u današnjem društvu kao njeni punopravni članovi. Na kraju radionice najmlađim sudionicima podijeljeni su prigodni pokloni, a voditeljici Mari Babić iz Radionice Mara zahvalnica za pomoć i brigu o djeci i mladima oštećena sluha sa područja Istarske županije. Jedni od sudionika radionice bili su i članovi Udruge roditelja djece sa umjetnom pužnicom iz Rijeke kojima se ovim putem zahvaljujemo što su nas posjetili u novim prostorijama.

Radionica je financirana u sklopu građanske inicijative “Živjeti i sa oštećenjem sluha” odobrene od Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Nađi nas na FacebookuWholesale Replica Jerseys Jerseys Free Shipping Paypal Best Jerseys Wholesale Wholesale NBA Jerseys Knockoff Jerseys Wholesale Cheapest Jerseys Wholesale Reebok NCAA Replica Jerseys