Potpisivanje ugovora o dodijeli prostora

17. travnja 2013. godine u prostorijama Društva distrofičara Istre u Puli održano potpisivanje ugovora o uporabi triju poslovnih prostora koje je Grad Pula dodijelio Udruzi djece i mladih oštećena sluha Istre, Udruzi paraplegičara i tetraplegičara Istarske županije te Društvu distrofičara Istre. Potpisivanju ugovora prisustvovali su mnogobrojne medijske i TV ekipe, brojni čelnici udruga osoba s invaliditetom u Istarskoj županiji, gradski i županijski čelnici, te ostali uvaženi gosti. Udruga djece i mladih oštećena sluha Istre tako je dobila poslovni prostor u Radićevoj 8, (preko puta Vodovoda). Prostor je dodijeljen na korištenje na rok od 10 godina, te je oslobođeno plaćanja najma. Kako prostor duže vremena nije bio u upotrebi potrebno ga je urediti i prilagoditi potrebama djece i mladih oštećena sluha, kako bi se u njemu mogle odvijati aktivnosti i rehabilitacija članova na njima primjeren način.

Iznimno smo zahvalni Gradu Puli i gradonačelniku gospodinu Borisu Miletić što su prepoznali naše potrebe i dodjelom ovog prostora pružili mogućnost da na jedan primjeren i kvalitetan način možemo skrbiti i brinuti o našim članovima i njihovim obiteljima. Konačno ćemo moći organizirati radionice i razne edukacije članova u njima prilagođenom prostoru, gdje ćemo moći pozivati i čujuću zajednicu da aktivnim sudjelovanjem u aktivnostima doprinesu kvalitetnoj socijalizaciji i integraciji djece i mladih oštećena sluha sa područja Istarske županije.

 

Nađi nas na FacebookuWholesale Replica Jerseys Jerseys Free Shipping Paypal Best Jerseys Wholesale Wholesale NBA Jerseys Knockoff Jerseys Wholesale Cheapest Jerseys Wholesale Reebok NCAA Replica Jerseys