Posjet Medicinske škole

U sklopu vježbi profesionalne komunikacije i etike u sestrinstvu, u prostorijama Udruge, u Radićevoj 8 posjetili su nas učenici 3. razreda Medicinske škole, sa profesoricama Sanjom Sobol i Ivanom Popović.
Goste smo ukratko upoznali sa načinom rada Udruge, te aktivnostima koje provodimo s ciljem socijalizacije i integracije članova u današnjem društvu.

Tako su budući medicinari imali priliku upoznati se sa vrstama slušnih pomagala, te im je objašnjeno kako, na koji način i u kojoj mjeri slušna pomagala pomažu osobi oštećena sluha u prijemu i primanju zvukova, odnosno informacija.

Naravno, ne smijemo zaboraviti da sve to iziskuje dugogodišnju rehabilitaciju od najranije dobi djetetova života. Isto tako goste smo kroz jedan kratak tečaj naučili dvoručnu znakovnu abecedu i moramo priznati da su pojedinci to jako dobro i brzo usvojili.

Nađi nas na FacebookuWholesale Replica Jerseys Jerseys Free Shipping Paypal Best Jerseys Wholesale Wholesale NBA Jerseys Knockoff Jerseys Wholesale Cheapest Jerseys Wholesale Reebok NCAA Replica Jerseys