Grad Pula: Udrugama osoba s invaliditetom osigurani prostori za rad i druženje

Početna » Naslovnica » Grad Pula: Udrugama osoba s invaliditetom osigurani prostori za rad i druženje

Grad Pula: Udrugama osoba s invaliditetom osigurani prostori za rad i druženje

Napisao - admin - Tra 18, 2013 u NaslovnicaNovosti | 0 komentara

 U prostorijama Društva distrofičara Istre jučer su potpisani ugovori o uporabi triju poslovnih prostora koje je Grad Pula dodijelio Udruzi djece i mladih oštećena sluha Istre, Udruzi paraplegičara i tetraplegičara Istarske županije te Društvu distrofičara Istre. Društvo distrofičara Istre koristit će prostor u Krmpotićevoj ulici 2, Udruga paraplegičara i tetraplegičara Istarske županije na uporabu je dobila prostor u ulici Prolaz Sv. Nikole 6, a Udruga djece i mladih oštećena sluha Istre prostor u Radićevoj ulici 8.

Prilikom potpisivanja ugovora pulski gradonačelnik Boris Miletić zahvalio je udrugama na nesebičnom radu, kazavši kako svojim radom i zalaganjem mnogobrojni volonteri u našoj društvenoj zajednici olakšavaju život osobama s posebnim potrebama. „Siguran sam da je ovim udrugama prostor bio jako potreban i veselim se nastavku uspješne suradnje sa njima jer znam koliko njihov rad znači za ovaj grad“, dodao je Miletić.

Predsjednik Društva distrofičara Istre Davor Komar zahvalio je gradonačelniku i Gradu na dodijeljenom prostoru te istaknuo kako je Grad Pula jedinstven primjer dobre i kvalitetne suradnje i velike podrške udrugama. „Kamo sreće kad bi svi gradovi u Hrvatskoj funkcionirali ovako kako funkcionira Grad Pula jer sve kvalitetne projekte koje udruge zamisle, s Gradom Pulom i ostvare“, zaključio je Komar.

Na dodijeljenim prostorima zahvalili su i predsjednik Udruge paraplegičara i tetraplegičara Istarske županije Željko Kladuša i predsjednik Udruge djece i mladih oštećena sluha Istre Aleks Tanković.

Predsjednik Društva distrofičara Istre na kraju je gradonačelniku Borisu Miletiću kao znak priznanja za suradnju simbolično uručio zahvalnice.

Nađi nas na FacebookuWholesale Replica Jerseys Jerseys Free Shipping Paypal Best Jerseys Wholesale Wholesale NBA Jerseys Knockoff Jerseys Wholesale Cheapest Jerseys Wholesale Reebok NCAA Replica Jerseys